
Eerst wat problemen om een parking te vinden want al die dikke bakken nemen soms 1,5 plaats in in plaats van één.
Je komt binnen langs de tuin achter het huis. Het restaurant neemt de volledige lengte van het huis in beslag en oogt strak. Door gebruik te maken van hout en lichteffecten voelt het geheel iets warmer aan. De achterkant bestaat volledig uit glas en het uitzicht is prachtig; je ziet enkel velden met in de verte een bos.
De lunchmenu "Couvert Couvert" bestaat uit 3 gangen en kost 30 euro, wat heel goed is van prijs. Voor elk van de gerechten kan je kiezen tussen een drietal schotels. Het zijn niet de meest speciale gerechten, maar voor elk wat wils. Bij deze menu worden geen aangepaste wijnen geserveerd dus hebben we gekozen voor een rode wijn "Sint Julien - Les Fiefs de lagrange - 2000". Een zeer geslaagde keuze trouwens.
Voor een lunchmenu duurt de volledige duur van de maaltijd eerder lang, maar dit was voor ons beiden geen probleem aangezien we de hele middag hadden.
Adres:
Sint-Jansbergsesteenweg 171
3001 HEVERLEE
Tel.: 016 29 69 79
Fax: 016 29 59 15
http://www.couvertcouvert.be (zeer knappe site)
Prijsklasse: ± 60 Euro
Gesloten op: zondag en maandag
3 opmerkingen:
Chefs Laurent en Vincent Folmer van sterrenrestaurant Couvert Couvert waren gisteren te gast in het programma 'In de keuken' op Canvas. Ze maakten er de gerechten 'Wilde tarbot met kreukeltjes, garnalen en algen' en 'Oester ‘fine de claires’ in gelei, komkommer en mierikswortel' klaar die ook in hun restaurant op het menu staan. Els Dottermans en Regi Penxten gingen elk op hun beurt met een recept aan de slag. Wie die gerechten zelf een keer wil uitproberen kan de recepten en de videofragmenten terugvinden op canvas.be/indekeuken. In de keuken kan je iedere dinsdag om 20.40u op Canvas bekijken.
Chefs Laurent en Vincent Folmer van sterrenrestaurant Couvert Couvert waren gisteren te gast in het programma 'In de keuken' op Canvas. Ze maakten er de gerechten 'Wilde tarbot met kreukeltjes, garnalen en algen' en 'Oester ‘fine de claires’ in gelei, komkommer en mierikswortel' klaar die ook in hun restaurant op het menu staan. Els Dottermans en Regi Penxten gingen elk op hun beurt met een recept aan de slag. Wie die gerechten zelf een keer wil uitproberen kan de recepten en de videofragmenten terugvinden op canvas.be/indekeuken. In de keuken kan je iedere dinsdag om 20.40u op Canvas bekijken.
Een reactie posten